Djed Mraz, Djed Božićnjak, djedmraz.hr

Djed Mraz u trgovačkom centru

Osjetite čaroliju blagdana u omiljenom trgovačkom centru
Svaki trgovački centar je poseban i drugačiji. Ima svoja pravila i protokole koje ćemo maksimalno poštivati. U točno dogovoreno vrijeme naš Djed Mraz ili Djed Božićnjak može posjetiti Vaš trgovački centar. Program se može složiti da bude unutar zadanih vremenskih perioda kada Vi smatrate da je najveća posjećenost ili da je Djed Mraz cijeli dan kod Vas. Što točno samo Djed Mraz može raditi?
NE DAJEMO PONUDE AGENCIJAMA KOJE NAŠU USLUGU PRODAJU TRGOVAČKIM CENTRIMA, JER NJIMA NIJE BITNA KVALITETA USLUGE NEGO DA JE ŠTO POVOLJNIJE PO MOGUĆNOSTI BESPLATNO.
NAKON TOGA TRAŽE “AGENCIJSKI POPUST” I PLAĆANJE NIKAD, PA ZATO PO MNOGIM CENTRIMA VIĐATE “DJEDA MRAZA” SA VATOM NA USTIMA UGLAVNOM STUDENTE OD 50 KG.
RADIJE POZIVAMO SVE TRGOVAČKE CENTRE DA SE JAVE DIREKTNO KOJIMA TREBA KOREKTNA USLUGA I ODOBRIT ĆEMO POPUST PO DOGOVORU
 

Posao Djeda Mraza

Podjela darova za onu djecu čiji roditelji kupe proizvod u Vašem centru. Naši “patuljci pomoćnici” napišu ime djeteta i stave u torbu Djeda Mraza koji će on izvaditi i uz prozivanje imena djeteta podariti
🎅 Djed Mraz se može slikati s djecom
🎅 Pričati im priče
🎅 Podijeliti slatkiše
Ovo su samo neke osnovne ideje.
Sve ostalo možemo s Vama osobno dogovoriti kako bi osigurali najljepšu i najsvečaniju podjelu darova u trgovačkom centru. Ovdje su potrebne pripreme i detaljan dogovor. Da li će Djed Mraz biti statičan u nekom prostoru (kućica ili pozornica) ili će se šetati po trgovačkom centru.
 

Cijena usluge za trgovački centar

U koliko odaberete našeg Djeda Mraza, posjetitelji trg. centra po prvi puta ne budu vidjeli mršavog studenta sa vatom na bradi!
 
Cijena usluge definirana je duljinom trajanja koliko se Djed Mraz zadržava kod Vas. Prvi sat je 220 € , a svaki sljedeći je samo 125 €. Dolazak u Zagrebu je BESPLATAN. Nadoplata za Mrazicu je samo 90 €  po satu. Dolazak van Zagreba se naplaćuje, a cijene dolaska pogledajte ovdje