Djed Mraz. Tko je Djed Mraz kojega angažirate

Mi radimo jedino i SAMO S PROFESIONALNIM GLUMCIMA.
Rezervacija 0 - 24

Djed Mraz. Tko je Djed Mraz kojega angažirate? Mi smo ozbiljno poduzeće. Radimo jedino i isključivo samo s profesionalcima. To znači ne radimo sa studentima koji si stave umjetnu bradu od vate i viću Ohohoho i dijele bombone djeci. Imamo vrhunski tim stručnih educiranih glumaca, ljudi koji imaju bogato golemo iskustvo u ovom specifičnom i zahtjevnom polju rada.

OVO JE AUTENTIČNA SLIKA S PROŠLOGODIŠNJIH DOGAĐANJA. NAJSTROŽE ZABRANJENO KOPIRANJE I KORIŠTENJE OVE SLIKE NA DRUGOM MREŽNIM STRANICAMA! Copyright 2018-2019 Magic Vladimir, obrt za usluge organizacije i izvođenja animacijsko zabavnih programa

Dodatne usluge
Djed Mraz. Podijela darova djeci zaposlenika poduzeća

Dodatne usluge Vi odabirete sami. Dakle možete iz postojećeg paketa neku od usluga “izbaciti” ili prema vlastitoj želji naručiti. Sukladno tome kreirati ćemo ponudu prema Vama. Npr. ne trebate mađioničara nego želite još jednu hostesu Baka Mrazicu ili dodatni face painting. Apsolutna je Vaša sloboda odabira usluga.

Kontakt i informacije
Tijekom studenog i prosinca imamo produljeno radno vrijeme. Od 08 – 20 sati. Osim u dane državnih blagdana (1.11, 24., 25. i 26.12. te stara godina). Naši kontakti su +385 98 229 718 ili +385 91 252 1292. Javite nam se bez zadrške. Mi smo tim profesionlaca koji ćemo za Vas odraditi odličan posao.
Djed Mraz. Tko je Djed Mraz kojega angažirate

Naši kriteriji rada su vrlo strogo profesionalni. Svakodnevno zaprimamo veliki broj e-mailova, telefonskih poziva, upita…

Svaki način komunikacije s nama je dobro došao. U prosincu mnogi nam se javljaju da žele raditi kao naši Djeda Mrazovi. Bez zadrške postavimo samo nekoliko pitanja i zamolimo da popune sljedeći obrazac koji je transprentan.

Nakon toga u 99.99% slučajeva nema više odgovora jer ne udovoljavaju našim kriterijima. Oni su visoki, zahtjevni i strogo profesionalni. Onaj tko postane član našega tima uistinu može biti sretan upravo kao i korisnik koji će angažirati našu uslugu.

Koje osobine mi tražimo u startu?

  • Ne radimo sa studentima
  • Nama treba “čista” govorna dikcija
  • Osoba koja imam minimalno 60 godina
  • Prirodna sjeda dulja kosa
  • Duga sjeda uglađena brada
  • Voditeljsko ili pripovijedačko iskustvo
  • Kreativan gospodin koji zna i cijeni posao
Vladimir Štimac

CEO

Svi vaši osobni podaci koje unosite u obrazac (kontakt formu za predbilježbu / rezervaciju usluge ili formular za slanje elektroničke pošte) će biti korišteni u skladu s aktualnim:

Zakon o zaštiti osobnih podataka (Članak 1-40), te pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu obrade Vašeg zahtjeva.
Po izvršenju usluge Vaše podatke trajno brišemo iz naše baze.

Sa ovim podacima će se postupati krajnje povjerljivo,te ih se neće ustupati na korištenje trećim licima.

Nazovi sada!