Djed Mraz. Podjela darova djeci zaposlenika poduzeća na prvi pogled izgleda iznimno jednostavno. Svatko će reći pa trebate imati samo Djeda Mraza koji će doći uručiti poklon djetetu. Upravo to je posljednja faza događaja. Sve što prethodi tom spektakularnom i upečatljivom trenutku treba pomno i temeljito planirati. Kompletnu i cjelovitu infrastrukuru imamo razrađenu u potpunosti. Svaki element je moguće prilagoditi Vašim željama i mogućnostima. Uvijek predlažemo da se odradi kratak poslovni sastanak kako bi se uskladile mogućnosti. Niti jedan program nije jednak, svaki je za sebe unikatan, poseban i potrebno je vrijeme pripreme i realizacije.

DJED MRAZ

COPYRIGHT

Najjednostavnije programe imamo u kratkim crticama navedene u formi paketa. Svaki od paketa Vi dodatno možete i smijete modificirati. To znači npr. ako je paket pripremljen za do 10 djece ,a na Vašoj podijela darova Djeda Mraza bude 8 ili 12 djece, apsolutno ne mijenja niti financije niti je potrebna dorada. Međutim, ako se Vi odlučite da trebate program od 60 minuta dulji onda svakako trebamo dogovoriti kako ćemo njega odraditi da ne bude predosadan, monoton ili ne zanimljiv djeci.

Djed Mraz u Vašem poduzeću

"*" Obavezan unos podataka

navedite koji je to dan u tjednu
U koje vrijeme?*
:
Lokacija održavanja*
pr. 15-18 djece
pr. 3-6 god
Usluge za event
Izvođači za event
naziv poduzeća, adresa i OIB
Privola
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

☑ Dolazak na Vašu adresu poduzeća 20-30 min prije termina radi potrebne pripreme

☑ Darove trebate Vi osigurati i na svaki navesti ime djeteta

☑ Djed Mraz i Mrazica su uvijek u zadnjem dijelu programa, jer nakon podjele svako dijete gleda svoj poklon i dalje ne može biti usredotočeno na druge sadržaje

☑ Potrebno osigurati stolac ili fotelju za Djeda Mraza

☑ Kada Djed Mraz dođe pred djecu komunikacija s njima prvih 20ak min. Ispričati će im svoju priču te djeca njeg mogu ispitivati.

☑ Dozvoljeno fotografiranje i video snimanje za internu Vašu upotrebu

☑ Cijena ovisi o dodatnim sadržajima. Pr. dodatak mađioničar, face painting i sl.

☑ Preporuka da se telefonski čujemo oko sadržaja koje kasnije u formi ponudi Vaš šaljemo elektorničkom poštom

Imamo redovnu podjelu darova u Vašem domu koja je opisana i imamo EKSPRES DOSTAVU POKLONA DJEDA MRAZA.
U čemu je razlika?
Redovna podjela je dolazak u kuću, komunikacija s djecom, slikanje..sve je opisano ovdje

Ekspres dostava darova Djeda Mraza je da poklone Vi osigurate i Djed Mraz ih donese do kućnog praga. Na samom ulazu u kuću / stan djeca ga vide, on im pred poklon i nekoliko minuta se razgovara. (dakle tu ne ulazi u stan) Cijena u Zagrebu je od  samo 750,00 Kuna = 99.54 €!
Za veći broj angažmana se odobrava popust!

Zašto baš svi od nas naručuju uslugu dolaska Djeda Mraza? Saznajte OVDJE

Cijene paketa
Djed Mraz. Podjela darova djeci zaposlenika poduzeća

Plaćanje se vrši po predračunu koji dobivate na e-mail. Nakon izvršene usluge dobivate račun za obavljenu uslugu. Plaćanje se vrši transakcijskim računom avansno do datuma izvršenja usluge

Samo Djed Mraz

U koliko ne trebate ili ne želite niti jedan od paketa, a već Vam treba samo Djed Mraz na 30,45 ili 60 min cijena je 1500,00 Kuna = 199.08 €

Dodatne usluge
Djed Mraz. Podjela darova djeci zaposlenika poduzeća

Dodatne usluge Vi odabirete sami. Dakle možete iz postojećeg paketa neku od usluga “izbaciti” ili prema vlastitoj želji naručiti. Sukladno tome kreirati ćemo ponudu prema Vama. Npr. ne trebate mađioničara nego želite još jednu hostesu Baka Mrazicu ili dodatni face painting. Apsolutna je Vaša sloboda odabira usluga.

Veći broj djece

U koliko se odabrali neki od naših paketa koji je definiran brojem djece, pr. do 20 ili do 30 djece, a na eventu se pojavi veći broj (više od 10%) u tom slučaju se naplaćuje dodatno 50,00 Kuna = 6.64 € po djetetu. 

Kontakt i informacije

Tijekom studenog i prosinca imamo produljeno radno vrijeme. Od 08 – 20 sati. Osim u dane državnih blagdana (1.11, 24., 25. i 26.12. te stara godina). Naš kontakt je +385 91 252 1292. Javite nam se bez zadrške. Mi smo tim profesionlaca koji ćemo za Vas odraditi odličan posao.

Djed Mraz
Nazovi sada!