Djed Mraz. Djed Božićnjak može posjetiti Vaš trgovački centar

Bomboni, pokloni, osmijeh, ohohohoho...Djed Mraz je stigaoooo
Rezervacija 0 - 24

Djed Mraz. Djed Božićnjak može posjetiti Vaš trgovački centar. Postoje nekoliko super opcija koje želimo ponuditi Vašim vjernim kupcima i njihovim najdražima koji nestrpljivo očekuju da sretnu znate već koga. Djeda Mraza naravno.

Djed Mraz. Djed Božićnjak može posjetiti Vaš trgovački centar

Svaki trgovački centar je poseban i drugačiji. Ima svoja pravila i protokole koje ćemo maksimalno poštivati. U točno dogovoreno vrijeme naš Djed Mraz ili Djed Božićnjak može posjetiti Vaš trgovački centar. Program se može složiti da bude unutar zadanih vremenskih perioda kada Vi smatrate da je najveća posjećenost ili da je Djed Mraz cijeli dan kod Vas. Što točno samo Djed Mraz može raditi?

Posao Djeda Mraza

  • Podjela darova za onu djecu čiji roditelji kupe proizvod u Vašem centru. Naši “patuljci pomoćnici” napišu ime djeteta i stave u torbu Djeda Mraza koji će on izvaditi i uz prozivanje imena djeteta podariti
  • Djed Mraz se može slikati s djecom
  • Momentalna izrada slika u boji, dimenzija 10 x 15 cm
  • Pričati im priče
  • Podjeliti slatkiše

Ovo su samo neke osnovne ideje. Sve ostalo možemo s Vama osobno dogovoriti kako bi osigurali najljepšu i najsvečaniju podjelu darova u trgovačkom centru. Ovdje su potrebne pripreme i detaljan dogovor. Da li će Djed Mraz biti statičan u nekom prostoru (kućica ili pozornica) ili će se šetati po trgovačkom centru.

☑ Djed Mraz može šetati centrom i dijeliti slatkiše

☑ Djed Mraz može biti samostalni dio nekog programa

☑ Javite što Vama najbolje odgovara i iznenadimo Vaše posjetitelje i najmlađe!

Cijena usluge za trgovački centar

Djed Mraz. Cijena usluge za trgovački centar

Cijena usluge definirana je duljinom trajanja koliko se Djed Mraz zadržava kod Vas. Prvi sat je 1500,00 Kuna = 199.08 € , a svaki sljedeći je samo 500,00 Kuna = 66.36 €. Dolazak u Zagrebu je BESPLATAN. Nadoplata za Mrazicu je samo 200,00 kn po satu. Dolazak van Zagreba se naplaćuje, a cijene dolaska pogledajte ovdje

Dodatne usluge

Djed Mraz. Djed Božićnjak može posjetiti Vaš trgovački centar Dodatne usluge Vi odabirete sami. Kod samog dogovora vrlo bitno je da nam Vi definirate kada želite dolazak Djeda Mraza pod time smatramo da znate vrijeme. Zatim vrlo važna stavka je da li je Djed Mraz mobilan npr. da hoda kroz centar i samo dijeli bombone s pomoćnicom Bakom Mraz ili će cijela “ekipa” biti na jednom fiksnom mjestu gdje bude mjesto ili kutak za zabavu. Ova druga opcija daje više mjesta kreativnosti i samom programu. Apsolutna je Vaša sloboda odabira usluga.

Kontakt i informacije

Tijekom studenog i prosinca imamo produljeno radno vrijeme. Od 08 – 21 sat.  Osim u dane državnih blagdana (1.11, 24., 25. i 26.12. te stara godina). Naš kontakt je +385 91 252 1292. Javite nam se bez zadrške. Mi smo tim profesionalaca koji ćemo za Vas odraditi odličan posao.

Nazovi sada!